/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reper istoric: 30 de ani de când popularitatea lui MINI clasic a crescut cu ajutorul lui Mr. Bean

07 august 2020, ora 10:54

În acest an se împlinesc trei decenii! La 1 ianuarie 1990, lumea l-a descoperit pe Mr. Bean – odată cu el şi şarmantul Mini clasic, în nuanţă Citron şi cu capotă neagră.

Modelul clasic Mini Mark III, astăzi parte a colecţiei BMW Group Classic, a fost vizibil nu numai datorită culorii vibrante Citron, ci şi istoriei sale de vedetă de televiziune. Este unul dintre modele Mini clasice conduse de actorul şi pasionatul de automobile Rowan Atkinson, în rolul lui Mr. Bean, din serialul britanic de comedie omonim.

Automobilul Mini din film a fost produs în 1974, dar abia în anii ’90 a devenit faimos când a avut un rol important în serialul Mr. Bean. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram