SEMA, faimoasa expoziţie de maşini modificate şi consumabile pentru acestea, organizată anual în luna noiembrie în Las Vegas, a fost anulată în formatul în care se desfăşoară de obicei pentru prima dată în istoria sa. Motivul este evident pentru toată lumea – COVID-19.

În acest an pentru organizatorii de evenimente auto majore nu a fost deloc uşor: saloanele auto de la Beijing, Geneva, New York, Moscova, Paris, Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, Festivalul de Viteză de la Goodwood şi multe alte evenimente sau expoziţii de maşini au fost amânate pentru o perioadă nedeterminată sau anulate, ceea ce s-a şi întâmplat cu majoritatea.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!