Haz de necaz. Greu de crezut că a făcut-o intenţionat, însă un camionagiu nu a găsit altă cale de a se deplasa spre destinaţie decât chiar pe o stradă din centrul capitalei.

Problema principală nu este în autovehiculul propriu-zis, ci în ceea ce transporta – nămol care ar fi fost extras din râul Bîc, aflat în prezent în proces de curăţire şi adâncire pentru a face faţă cantităţilor mari de apă în timpul ploilor.

S-a întâmplat ieri, pe strada Alexandru cel Bun, în imagini camionul deplasându-se exact prin perimetrul zonei pietonale, acolo unde este pavaj în loc de asfalt. Urmăreşte imaginile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!