/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ A spart sticla și cu fragmentul rămas și-a înjunghiat amicul de pahar, la Botanica. Un cetățean turc, reținut

missing
07 august 2020, ora 11:19

Un cetățean turc de 32 de ani a fost reținut de polițiști fiind învinuit de tentativă de omor. În noaptea zilei de 5 august, acesta a înjunghiat un tânăr, de asemenea, de origine turcă. Totul s-a întâmplat pe strada Nicolae Zelinski, sectorul Botanica al Capitalei.

Polițiștii au fost alertați de către o tânără care a spus că în stradă se află un tânăr agresat și însângerat. La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr de 28 de ani.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că victima se cunoștea cu agresorul. Altercațiile între cei doi s-au iscat după ce dânșii au servit băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul a spart o sticlă și cu fragmentul rămas în mână l-a înjunghiat pe tânăr în regiunea hemitoracelui stâng, astfel cauzându-i o plagă penetrantă.

Victima a fost preluată de către medici și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar suspectul a fugit de la fața locului, potrivit Poliției Capitalei.

Ulterior, suspectul a fost reținut în locuința din Chișinău pe care o închiriază și escortat la inspectorat, unde și-a recunoscut vina. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru tentativă de omor. Învinuitul riscă până la zece ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram