De luni, 10 august, o porțiune a străzii Albișoara din Chișinău va fi blocată pentru traficul rutier. Este vorba despre tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin și strada Ismail. Aici se vor face lucrări la rețelele tehnico-edilitare. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei Victor Chironda. 

Porțiunea de stradă va fi blocată până pe data de 23 august.

În această perioadă, se vor face modificări la intinerarul rutei de autobuz nr. 19 și a rutei de microbuz nr. 112. Astfel, autobuzele și microbuzele de pe aceaste rute vor circula spre sectorul Rîșcani și spre sectorul Botanica pe bulevardul Dmitrie Cantemir și strada Ismail (în loc de bulevardul Iurie Gagarin și strada Albișoara).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!