/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O porțiune a str. Albișoara din Chișinău va fi blocată de luni, pentru două săptămâni. Vor fi modificări în transportul public

08 august 2020, ora 12:30

De luni, 10 august, o porțiune a străzii Albișoara din Chișinău va fi blocată pentru traficul rutier. Este vorba despre tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin și strada Ismail. Aici se vor face lucrări la rețelele tehnico-edilitare. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei Victor Chironda. 

Porțiunea de stradă va fi blocată până pe data de 23 august.

În această perioadă, se vor face modificări la intinerarul rutei de autobuz nr. 19 și a rutei de microbuz nr. 112. Astfel, autobuzele și microbuzele de pe aceaste rute vor circula spre sectorul Rîșcani și spre sectorul Botanica pe bulevardul Dmitrie Cantemir și strada Ismail (în loc de bulevardul Iurie Gagarin și strada Albișoara).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram