/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Un Ferrari de aproape două milioane de euro a ajuns în România! Al cui este automobilul de colecție

missing
09 august 2020, ora 13:13

România se poate lăuda că este una dintre puținele țări din lume în care a ajuns unul dintre cele mai căutate automobile Ferrari ale momentului. Este vorba despre un Ferrari Monza SP2, un model de colecție produs în câteva sute de exemplare.

Modelul a fost surprins chiar în showroom-ul Ferrari București, iar o fotografie cu exemplarul acoperit a fost postată pe pagina Șoferul. Din informațiile pe care le avem, și acest Monza SP2 va ajunge în Galeria Țiriac Collection, iar cel mai probabil va fi prezentat în curând de către domnul Ion Țiriac.

Ferrari Monza SP2 a fost anunțat în anul 2018 la Salonul Auto de la Paris, alături de fratele său Monza SP1. Diferența dintre cele două modele, la fel cum ne sugerează și numele, ține de numărul de locuri destinate pasagerilor. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată automobilul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram