/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Date noi despre COVID-19 în R. Moldova: încă trei decese și 442 pacienți sunt în stare gravă

missing
10 august 2020, ora 10:00

Încă trei persoane infectate cu Covid-19 și-au pierdut viața. Până acum, din numărul persoanelor infectate cu Covid-19 în țara noastră, 442 sunt în stare gravă, a anunțat în această dimineață Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Numărul deceselor provocate de Coronavirus a ajuns la 848.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 27 660 cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 442 în stare gravă.

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ștefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram