Descoperă Germania prin programul internațional de voluntariat Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene. Voluntarii vor colabora cu Arco e.V. un ONG educativ creativ care crede în potențialul nelimitat al fiecărei persoane, dacă aceștia au șanse și sprijin adecvat. Toată munca organizației este de a face ca aceste șanse și sprijin să se întâmple astfel încât tinerii și adulții să poată atinge potențialul maxim.

În cadrul programului se caută două persoane active cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani pentru a participa la programul de voluntariat care se va desfășura în or. Wiesbaden. Durata programului este de 12 luni.

Organizația gazdă este Arco care oferă voluntarilor o mare varietate de domenii de lucru, inclusiv activități de învățare, sprijin în administrare, asistență pentru organizarea de seminare, design media, muncă pedagogică cu copii și tineri, management în proiecte interculturale și multe altele.

Activitățile de bază ale organizației sunt:
– Cursuri obișnuite (teatru, circ etc.), proiecte săptămânale regulate (pentru copii, grupuri de persoane, schimburi internaționale de tineret), seminarii (pentru voluntari, asistenți sociali, profesori etc.) și multe altele.
– Proiecte culturale pentru copii, realizăm până la 10 proiecte internaționale pe an și traininguri regulate pentru dezvoltarea abilităților și competențelor.

Despre participant:
– Vârsta cuprinsă între 18-30 ani;
– Cunoașterea limbii engleze, cunoașterea limbii germane este un beneficiu;
Nu este obligatoriu să fii profesionist/ă într-un anumit domeniu. Așteptăm participarea activă din partea dvs., demonstrarea abilitățile sociale și gândirea pozitivă.

Despre proiect:

Buget: Acomodarea și serviciile comunale sunt acoperite de către proiect. Voluntarilor se acordă lunar bani pentru mâncare și bani de buzunar.
Procesul de aplicare:
Expediază Curriculum Vitae și Scrisoare de motivare la adresa de e-mail: info@millenium.md
⏰Termen limită de aplicare: 15 august 2020!

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!