Trei persoane au fost internate la spital în urma accidentului de duminică de la Ștefan Vodă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a pasagerului din Audi în vârstă de 18 ani. Potrivit lor, tânărul este în comă și este conectat la respirație dirijată.

Contactat de tv8, vicedirectorul Spitalului Raional din Ștefan Vodă, Anatolie Gurilă ne-a comunicat că ambii pacienți, tânărul de 18 ani și o femeie de 47 de ani, se află în stare gravă și că marți, 11 august, ar urma să fie transportați la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Doi pacienți, pasagerul din Audi de 18 ani și o femeie de 47 de ani, pasagera din microbuz, sunt internați în secția de terapie intensivă și se află în stare gravă. La femeie, șansele sunt mai mari, aceasta este în comă de gradul unu. Băiatul este conectat la respirație dirijată și se află în stare foarte gravă, în comă de gradul doi. Cea de-a treia persoană este internată în secția Chirurgie cu fractură de femur”.

Tragedia s-a produs dumincă, 9 august, pe șoseaua Chișinău-Ștefan Vodă. Un microbuz pe ruta Chișinău-Olănești s-a răsturnat, după ce a fost ciocnit violent de un Audi, condus de un tânăr care se afla în stare de ebrietate. În urma impactului, 13 persoane au fost transportate la Spitalul Raional din Ștefan Vodă, iar trei dintre ele se află în stare gravă. Ulterior, poliția a anunțat că șoferul de 37 de ani, de la volanul Audi care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

 

/FOTO/ UPDATE: Un microbuz de rută s-a răsturnat la Ștefan Vodă, după ce a fost izbit de două vehicule. 11 persoane, la spital

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!