/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Doi pasageri, în comă după accidentul de la Ștefan Vodă: unul dintre ei e un tânăr de 18 ani, pasager în Audi. Precizările medicilor

missing
10 august 2020, ora 14:55

Trei persoane au fost internate la spital în urma accidentului de duminică de la Ștefan Vodă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a pasagerului din Audi în vârstă de 18 ani. Potrivit lor, tânărul este în comă și este conectat la respirație dirijată.

Contactat de tv8, vicedirectorul Spitalului Raional din Ștefan Vodă, Anatolie Gurilă ne-a comunicat că ambii pacienți, tânărul de 18 ani și o femeie de 47 de ani, se află în stare gravă și că marți, 11 august, ar urma să fie transportați la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Doi pacienți, pasagerul din Audi de 18 ani și o femeie de 47 de ani, pasagera din microbuz, sunt internați în secția de terapie intensivă și se află în stare gravă. La femeie, șansele sunt mai mari, aceasta este în comă de gradul unu. Băiatul este conectat la respirație dirijată și se află în stare foarte gravă, în comă de gradul doi. Cea de-a treia persoană este internată în secția Chirurgie cu fractură de femur”.

Tragedia s-a produs dumincă, 9 august, pe șoseaua Chișinău-Ștefan Vodă. Un microbuz pe ruta Chișinău-Olănești s-a răsturnat, după ce a fost ciocnit violent de un Audi, condus de un tânăr care se afla în stare de ebrietate. În urma impactului, 13 persoane au fost transportate la Spitalul Raional din Ștefan Vodă, iar trei dintre ele se află în stare gravă. Ulterior, poliția a anunțat că șoferul de 37 de ani, de la volanul Audi care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

 

/FOTO/ UPDATE: Un microbuz de rută s-a răsturnat la Ștefan Vodă, după ce a fost izbit de două vehicule. 11 persoane, la spital

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram