/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Hyundai anunţă IONIQ – noul sub brand dedicat exclusiv pentru maşini electrice cu baterii

10 august 2020, ora 09:37

Hyundai Motor Company a anunțat astăzi lansarea noului său brand IONIQ, dedicat vehiculelor electrice cu baterii, deschizând un nou capitol în istoria sa, ca lider în epoca de mobilitate electrificată. Sub marca IONIQ, Hyundai va oferi experiențe EV centrate pe soluții de stil de viață conectate, în conformitate cu viziunea Hyundai de “Progres pentru umanitate”.

Sub brandul IONIQ, Hyundai Motor își va valorifica know-how-ul de producție de top în electromobile şi va introduce trei noi modele dedicate în următorii patru ani, cu modele mai inovatoare care vor urma după asta. Crearea brandului IONIQ este un răspuns la cererea de pe piață în creștere rapidă și accelerează planul Hyundai de a conduce piața globală a electromobilelor.

Pentru a îndeplini misiunea de brand a IONIQ, Hyundai va combina capacitățile sale actuale cum ar fi încărcarea ultra-rapidă, interiorul spațios și puterea furnizată de baterie, cu inovațiile viitoare care combină designul, tehnologiile și serviciile pentru a integra experiențele în mașină și în afara sa pentru o călătorie fără probleme. Vezi detalii despre trei modele electrice care se pregătesc, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram