Hyundai Motor Company a anunțat astăzi lansarea noului său brand IONIQ, dedicat vehiculelor electrice cu baterii, deschizând un nou capitol în istoria sa, ca lider în epoca de mobilitate electrificată. Sub marca IONIQ, Hyundai va oferi experiențe EV centrate pe soluții de stil de viață conectate, în conformitate cu viziunea Hyundai de “Progres pentru umanitate”.

Sub brandul IONIQ, Hyundai Motor își va valorifica know-how-ul de producție de top în electromobile şi va introduce trei noi modele dedicate în următorii patru ani, cu modele mai inovatoare care vor urma după asta. Crearea brandului IONIQ este un răspuns la cererea de pe piață în creștere rapidă și accelerează planul Hyundai de a conduce piața globală a electromobilelor.

Pentru a îndeplini misiunea de brand a IONIQ, Hyundai va combina capacitățile sale actuale cum ar fi încărcarea ultra-rapidă, interiorul spațios și puterea furnizată de baterie, cu inovațiile viitoare care combină designul, tehnologiile și serviciile pentru a integra experiențele în mașină și în afara sa pentru o călătorie fără probleme. Vezi detalii despre trei modele electrice care se pregătesc, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!