/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, acord cu NATO și prognoză sumbră! ISW: Rusia avansează rapid

Max Verstappen a câştigat cursa aniversară de F1! Lewis Hamilton “s-a oferit” să-i care trofeul

missing
10 august 2020, ora 09:07

Max Verstappen, pilotul echipei Red Bull, a câştigat în această duminică Marele Premiu aniversar de 70 de ani de Formula 1, desfășurat pe circuitul britanic de la Silverstone. Anume acolo, în 1950, a avut loc prima cursă de talie mondială din cadrul acestei competiţii sportive.

Verstappen a reuşit să se impună în faţa campionului mondial graţie unei strategii mai bune de gestionare a anvelopelor, dar şi după o depăşire a lui Valtteri Bottas, chiar în primul tur, deşi acesta a plecat din pole position, iar olandezul de pe poziţia a patra.

Este pentru prima oară de la începutul acestui sezon în care monoposturile Mercedes-AMG sunt învinse într-o cursă, Verstappen fiind urmat de Hamilton, care rămâne lider în clasamentul general al piloţilor, şi de coechipierul acestuia, finlandezul Valtteri Bottas, pe care Max l-a depăşit în clasamentul piloţilor. Vezi mai multe detalii şi cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram