/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O companie din SUA a decis să ofere măşti pentru “faţa” maşinilor clienţilor. Motivul intenției

missing
10 august 2020, ora 10:52

Compania americană Turo, prin care posesori de automobile pot încheia un contract şi le pot oferi în arendă pentru persoane terţe, câştigând astfel bani în timp ce nu le utilizează personal, s-a gândit la un mod original de promovare a echipamentului individual de protecție pe timp de pandemie.

Utilizatorii serviciului vor putea echipa maşinile cu măşti medicinale de dimensiuni mari, care acoperă “faţa” maşinii, fiind ataşate de barele de protecţie şi corpurile oglinzilor retrovizoare.

Accesoriul neobișnuit are încă un scop: cu ajutorul său, Turo speră să arate că serviciile de car sharing și de închirieri auto pot fi sigure în timpul unei pandemii precum este cea actuală, dacă sunt urmate măsuri preventive. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram