Compania americană Turo, prin care posesori de automobile pot încheia un contract şi le pot oferi în arendă pentru persoane terţe, câştigând astfel bani în timp ce nu le utilizează personal, s-a gândit la un mod original de promovare a echipamentului individual de protecție pe timp de pandemie.

Utilizatorii serviciului vor putea echipa maşinile cu măşti medicinale de dimensiuni mari, care acoperă “faţa” maşinii, fiind ataşate de barele de protecţie şi corpurile oglinzilor retrovizoare.

Accesoriul neobișnuit are încă un scop: cu ajutorul său, Turo speră să arate că serviciile de car sharing și de închirieri auto pot fi sigure în timpul unei pandemii precum este cea actuală, dacă sunt urmate măsuri preventive. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!