Premieră de la Maserati. Producătorul italian anunţă colecţia de automobile Trofeo! Mai pe înţelese spus, modelele Ghibli şi Quattroporte sunt introduse în versiuni de top după ce SUV-ul Levante a dat tonul în 2018.

În noua versiune, sedanul Ghibli, care a devenit recent şi electrificat, primeşte pentru prima dată în istoria sa un propulsor V8!

Maserati scrie un nou capitol în istoria sa prin extinderea colecției sale de maşini Trofeo. După lansarea din 2018 a lui Levante Trofeo, cea mai extremă și mai puternică versiune a SUV-ului, noile Quattroporte și Ghibli Trofeo sunt acum disponibile într-un pachet similar, obținând apogeul performanței, sportivității și luxului. Citeşte articolul mai departe şi află care le sunt caracteristicile dinamice, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!