/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Premieră: Trofeo – noua colecţie de automobile sportive de la Maserati, completată de Ghibli şi Quattroporte

missing
10 august 2020, ora 17:43

Premieră de la Maserati. Producătorul italian anunţă colecţia de automobile Trofeo! Mai pe înţelese spus, modelele Ghibli şi Quattroporte sunt introduse în versiuni de top după ce SUV-ul Levante a dat tonul în 2018.

În noua versiune, sedanul Ghibli, care a devenit recent şi electrificat, primeşte pentru prima dată în istoria sa un propulsor V8!

Maserati scrie un nou capitol în istoria sa prin extinderea colecției sale de maşini Trofeo. După lansarea din 2018 a lui Levante Trofeo, cea mai extremă și mai puternică versiune a SUV-ului, noile Quattroporte și Ghibli Trofeo sunt acum disponibile într-un pachet similar, obținând apogeul performanței, sportivității și luxului. Citeşte articolul mai departe şi află care le sunt caracteristicile dinamice, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram