Platforma DA anunță că a convenit să aibă o întâlnire cu reprezentanții fracțiunilor PAS și PD pe problema agriculturii marți, 11 august. Discuțiile urmează să aibă loc la ora 10.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, președintele fracțiunii parlamentare Platforma DA, Alexandr Slusari, susține că Parlamentul a fost trimis în vacanță cu o iresponsabilitate greu de subestimat în momentul când măsurile de sprijin pentru sectorul agrar erau mai mult decât imperioase.

„În conformitate cu decizia Biroului politic al Platformei Demnitate și Adevăr, în calitate de președinte al Fracțiunii noastre parlamentare, am reiterat astăzi îndemnul adresat deputaților de a demara urgent procedura convocării ședinței extraordinare a Parlamentului pe problema domeniului agricol care riscă să falimenteze. Insistăm să discutăm acest subiect cu toți deputații din Parlament”, a declarat Slusari.

Partidul Democrat a lansat astăzi propunerea către Partidul Socialiștilor, Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA să fie inițiat un dialog pentru a discuta cele mai stringente probleme cu care se confruntă Republica Moldova.

Anterior Platforma DA a lansat inițiativa de colectare a semnăturilor pentru convoca o ședință extraordinară a Parlamentului privind situația din agricultură.

PDM cheamă la discuții membrii PSRM, PAS și Platforma DA. Subiectele propuse

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!