/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin vor avea aspect nou. Cum vor arăta trotuarele după renovare

missing
10 august 2020, ora 14:14

Străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin din capitală se vor schimba la față. Actualmente, lucrările de reparație ale trotuarelor sunt în toi pe tronsonul str. Alexei Mateevici – bd. Ștefan cel Mare, iar Primăria Capitalei anunță că acestea se vor încheia pe 1 septembrie.

De asemenea, pentru a reda un aspect estetic al zonei din preajma Muzeului orașului Chișinău (Turnului de apă), urmează a fi amenajat un scuar și reabilitate trotuarele de pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Costul total al lucrărilor de modernizare a trotuarelor din strada Alexandr Puşkin și Gavriil Bănulescu-Bodoni, este de circa 22,8 milioane de lei, inclusiv cu prin contribuţia agenţilor economici din preajmă. În total, vor fi amenajați circa 44 mii m2 de trotuar.

Pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe trotuarele din str. A. Puşkin şi Gavriil Bănulescu-Bodoni va fi reutilizat la alte obiective.

Mai jos vedeți proiectul de renovare a trotuarelor de pe cele două străzi.

Proiect de Modernizare a Strazilor Bodoni Si Puskin on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram