/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ţara în care de minim opt ani stau abandonate într-un showroom un Porsche Carrera GT şi un Ferrari 575 Superamerica

missing
10 august 2020, ora 15:30

În China a fost identificat un showroom auto închis mulţi ani în urmă, iar în el abandonate mai multe automobile premium! Printre maşinile descoperite se numără un Porsche Carrera GT, un Ferrari 575 Superamerica (unul din doar 43 dotate cu o cutie de viteze manuală), dar şi un Chevrolet Corvette C5 Z06.

Dealerul auto, care și-a încetat activitatea, era specializat în vânzările de mașini Maserati și Ferrari. Dar, printre mașinile rămase nevândute şi lăsate acolo există modele ale altor producători auto bine cunoscuţi. Toate sunt într-o stare excelentă vizual, doar un strat de praf acoperindu-le.

Potrivit informațiilor disponibile, istoria acestui centru auto datează din 2005, fiind deschis în Guangzhou. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram