În China a fost identificat un showroom auto închis mulţi ani în urmă, iar în el abandonate mai multe automobile premium! Printre maşinile descoperite se numără un Porsche Carrera GT, un Ferrari 575 Superamerica (unul din doar 43 dotate cu o cutie de viteze manuală), dar şi un Chevrolet Corvette C5 Z06.

Dealerul auto, care și-a încetat activitatea, era specializat în vânzările de mașini Maserati și Ferrari. Dar, printre mașinile rămase nevândute şi lăsate acolo există modele ale altor producători auto bine cunoscuţi. Toate sunt într-o stare excelentă vizual, doar un strat de praf acoperindu-le.

Potrivit informațiilor disponibile, istoria acestui centru auto datează din 2005, fiind deschis în Guangzhou. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!