/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O tânără, surprinsă în timp ce a furat bani de pe cardul bancar al unei colege de serviciu

missing
10 august 2020, ora 14:43

O tânără de 23 de ani, din Capitală, angajată a unei grădinițe, riscă până la patru ani de închisoare pentru furtul unui card bancar.

Potrivit poliției, la 23 iulie o tânără a comunicat despre dispariția unei sume bănești de pe cardul bancar. Femeia a spus că este angajata unei grădinițe, iar geanta în care se afla și cardul pe care au dispărut banii, se afla fără supraveghere în grupa unde activează.

Oamenii legii au efectuat mai multe investigații, suspecta a fost identificată și reținută în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere care au surprins persoana care a efectuat tranzacția de extragere a banilor de pe cardul bancar a părții vătămate.

Tânăra, care s-a dovedit a fi colega de muncă a victimei, și-a recunoscut vina. Aceasta este cercetată în libertate pentru furt și riscă o amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram