/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Și-a lăsat bicicleta pentru câteva minute, dar a rămas fără ea. Ce riscă făptașul

10 august 2020, ora 12:36

Un bărbat de 45 ani, din Capitală, este cercetat pentru furtul unei biciclete. Potrivit poliției, acesta a văzut bicicleta la poarta unei case, a urcat pe ea și a plecat. Acțiunile făptașului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc la începutul lunii august pe strada Ion și Aldea Teodorovici din Capitală. Oamenii legii au fost alertați de proprietar, care a relatat că a lăsat pentru câteva minute bicicleta la poarta casei, dar aceasta a dispărut. Prejudiciul cauzat fiind de 4 500 lei.

Oamenii legii au reținut făptașul. Acesta și-a recunoscut vina și a povestit că era în stare de ebrietate în momentul furtului, și că a vrut să vândă bicicleta. Bărbatul este cercetat în libertate pentru furt, infracțiune, care conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram