/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

125 de ani de Skoda: Prima generaţie Felicia – decapotabila cu ritmul anilor ’60

missing
11 august 2020, ora 10:48

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Continuăm cu al patrulea reper care este prima generaţie Skoda Felicia! Combinația dintre designul grațios și tehnologia sofisticată a făcut din acest model una dintre cele mai populare mașini cehe din perioada postbelică.

Skoda Felicia a fost unul dintre cele mai atractive vehicule din segmentul său între anii 1959 și 1964. Decapotabila produsă la uzina din Kvasiny a devenit rapid un export hit și s-a bucurat de succesul vânzărilor pe piețele solicitante din Europa și din străinătate. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram