Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesante în felul său.

Continuăm cu al patrulea reper care este prima generaţie Skoda Felicia! Combinația dintre designul grațios și tehnologia sofisticată a făcut din acest model una dintre cele mai populare mașini cehe din perioada postbelică.

Skoda Felicia a fost unul dintre cele mai atractive vehicule din segmentul său între anii 1959 și 1964. Decapotabila produsă la uzina din Kvasiny a devenit rapid un export hit și s-a bucurat de succesul vânzărilor pe piețele solicitante din Europa și din străinătate. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!