/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

ANSP a lansat o linie specializată unde pot fi semnalate zonele de răspândire a ambroziei

missing
11 august 2020, ora 06:38

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a lansat o campanie prin care vine în ajutorul cetățenilor pentru combaterea în comun a ambroziei. În cadrul campaniei „STOP AMBROZIA” a fost lansată linia specializată pe Viber  la nr. de tel. 067160008 prin care oamenii sunt îndemnați să anunțe zonele unde crește această plantă.

„Această inițiativă vine cu scopul minimizării impactului negativ al plantei, cauza fiind polenul acesteia, care provoacă alergii ale căilor respiratorii și ale ochilor, de asemenea este unul dintre factorii agravanți ai astmului bronșic”, precizează ANSP.

ANSA va întreprinde toate măsurile  necesare pentru înlăturarea ambroziei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram