Cum să te remarci în vreme de Covid-19? Măștile colorate și cu diferite modele sunt în căutare la noi, dar uite, un businessman chinez care locuiește în America merge la cu totul alt nivel, a vrut cea mai scumpă mască din lume… Zis și făcut! 1,5 milioane de dolari, scrie Mediafax.ro.

Accesoriul e decorat cu nu mai puțin de 3 600 de diamante albe și negre, aur de 18 karate. Compania israeliană care îndeplinește dorința omului de afaceri are termen pentru a o finaliza până la finalul anului.

„Personal, nu aș purta o astfel de mască. Nu poți cumpăra orice cu banii, dar dacă îți poți cumpăra o mască foarte scumpă Covid-19, iar omul vrea să o poarte și să primească atenție, ar trebui să fie fericit cu asta”, spune Isaac Levy, designer și deținător al companiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!