/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cum te faci remarcat în pandemie? Porți o mască anti Covid-19 în valoare de 1,5 milioane de dolari

missing
11 august 2020, ora 09:27

Cum să te remarci în vreme de Covid-19? Măștile colorate și cu diferite modele sunt în căutare la noi, dar uite, un businessman chinez care locuiește în America merge la cu totul alt nivel, a vrut cea mai scumpă mască din lume… Zis și făcut! 1,5 milioane de dolari, scrie Mediafax.ro.

Accesoriul e decorat cu nu mai puțin de 3 600 de diamante albe și negre, aur de 18 karate. Compania israeliană care îndeplinește dorința omului de afaceri are termen pentru a o finaliza până la finalul anului.

„Personal, nu aș purta o astfel de mască. Nu poți cumpăra orice cu banii, dar dacă îți poți cumpăra o mască foarte scumpă Covid-19, iar omul vrea să o poarte și să primească atenție, ar trebui să fie fericit cu asta”, spune Isaac Levy, designer și deținător al companiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram