/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Șoferul din Audi, care a provocat în luna mai accidentul din centrul Capitalei soldat cu două decese, condamnat la închisoare

11 august 2020, ora 14:55

Șoferul automobilului de marca „Audi”, care a provocat teribilul accident din centrul Capitalei în care două persoane au decedat, a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip deschis, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. 

O hotărâre în acest sens a fost luată astăzi, 11 august, de către magistrații Judecătoriei Buiucani, asta după ce procurorul a pledat pentru condamnarea inculpatului și stabilirea unei pedepse definitive sub formă de închisoare pe un termen de șase ani și opt luni în penitenciar de tip deschis cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

În plus, instanța l-a obligat să achite în contul părților vătămate un prejudiciu moral și material în sumă totală de 775 de mii de lei, iar încă 18 mii de lei urmând să achite în contul statului pentru cheltuieli judiciare.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Amintim că, două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident, care s-a produs pe 17 mai, pe bulevardul Ștefan cel Mare. Un bărbat de 39 de ani, șoferul unui taxi de marcă „Toyota” a murit pe loc, iar un alt bărbat, care era pasager în aceeași mașină a murit pe patul de spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram