Șoferul automobilului de marca „Audi”, care a provocat teribilul accident din centrul Capitalei în care două persoane au decedat, a fost condamnat la șase ani și opt luni de închisoare, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip deschis, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. 

O hotărâre în acest sens a fost luată astăzi, 11 august, de către magistrații Judecătoriei Buiucani, asta după ce procurorul a pledat pentru condamnarea inculpatului și stabilirea unei pedepse definitive sub formă de închisoare pe un termen de șase ani și opt luni în penitenciar de tip deschis cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

În plus, instanța l-a obligat să achite în contul părților vătămate un prejudiciu moral și material în sumă totală de 775 de mii de lei, iar încă 18 mii de lei urmând să achite în contul statului pentru cheltuieli judiciare.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Amintim că, două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident, care s-a produs pe 17 mai, pe bulevardul Ștefan cel Mare. Un bărbat de 39 de ani, șoferul unui taxi de marcă „Toyota” a murit pe loc, iar un alt bărbat, care era pasager în aceeași mașină a murit pe patul de spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!