În Filipine, ţara în care nu există milă faţă de maşinile super sport scumpe, un nou şi rar McLaren 620R riscă chiar să fie distrus şi aruncat la fier vechi după ce a fost importat ilegal. Asta după ce în acte a fost descris ca fiind un cu totul alt automobil.

Reprezentanții Biroului Vamal filipinez au anunţat despre descoperirea făcută pe 3 august, inclusiv pe pagina lor de Facebook, de unde postarea a ajuns prin distribuiri cunoscută şi în regiunea noastră. Un supercar McLaren 620R a fost găsit într-un container din portul Manila, capitala statului asiatic.

Amintim că modelul a fost prezentat la sfârşitul anului 2019 şi a fost limitat la doar 350 de exemplare, fiecare cu preţ de start de 250.000 de lire sterline. Citeşte articolul mai departe şi află ce sumă de bani a evitat să plătească proprietarul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!