/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Filipine: Un rar McLaren a fost confiscat după ce în actele de import a fost scris drept Porsche Cayman

missing
11 august 2020, ora 10:06

În Filipine, ţara în care nu există milă faţă de maşinile super sport scumpe, un nou şi rar McLaren 620R riscă chiar să fie distrus şi aruncat la fier vechi după ce a fost importat ilegal. Asta după ce în acte a fost descris ca fiind un cu totul alt automobil.

Reprezentanții Biroului Vamal filipinez au anunţat despre descoperirea făcută pe 3 august, inclusiv pe pagina lor de Facebook, de unde postarea a ajuns prin distribuiri cunoscută şi în regiunea noastră. Un supercar McLaren 620R a fost găsit într-un container din portul Manila, capitala statului asiatic.

Amintim că modelul a fost prezentat la sfârşitul anului 2019 şi a fost limitat la doar 350 de exemplare, fiecare cu preţ de start de 250.000 de lire sterline. Citeşte articolul mai departe şi află ce sumă de bani a evitat să plătească proprietarul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram