/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ De la șube din blană naturală, până la electrocasnice nedeclarate. Doi moldoveni, trași pe dreapta la Leușeni

missing
11 august 2020, ora 14:19

Doi moldoveni au fost trași pe dreapta de polițiștii de frontieră din Leușeni pentru că transportau bunuri nedeclarate. Este vorba despre șube din blană naturală și electrocasnice. 

În primul caz este vorba despre un bărbat din orașul Chișinău în vârstă de 49 de ani. El s-a prezentat pe 10 august, în jurul orei 18:40, la punctul de trecere Leușeni, la volanul unui autocar de pe ruta Atena-Chișinău.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au depistat în bagajul personal al șoferului  șase șube din blană naturală, care nu au fost declarate la controlul vamal, dar și niciun act pentru aceste bunuri nu s-a putut prezenta. Șubele valorează în jur de 120 de mii de lei.

Acestea au fost ridicate și confiscate de către reprezentanții Serviciului Vamal, ultimii continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și luării unei decizii pe acest caz.

La o diferență de patru ore, în apropierea punctului de trecere a frontierei Leușeni, oamenii legii au identificat în trafic un alt conațional care transporta electrocasnice în asortiment, nedeclarate la controlul vamal și cu lipsa actelor necesare.

Șoferul s-a dovedit a fi un cetățean moldovean de 51 de ani. Bărbatul a ezitat să facă declarații pe marginea celor constatate. Microbuzul cu electrocasnice a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni-1. Cazul este investigat în continuare de către Poliția de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram