/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Două mașini s-au ciocnit violent la Călărași. Un băiat, transportat de urgență la spital

missing
11 august 2020, ora 14:38

Un băiat de 10 ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a ajuns într-un șanț. Accidentul a avut loc luni în 10 august, pe traseul Chișinău-Ungheni, în localitatea Sipoteni.

Potrivit poliției, un autoturism condus de o șoferiță de 56 de ani a fost lovit în partea laterală de către un alt automobil. Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că ciocnirea s-a produs după ce șoferița ar fi virat la stânga fără a se asigura. Astfel, mașina femeii a fost lovită în lateral și a ajuns în canalul de scurgere de la marginea drumului.

În momentul impactului, un băiat minor, care se afla în mașină s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la spital. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram