Un băiat de 10 ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a ajuns într-un șanț. Accidentul a avut loc luni în 10 august, pe traseul Chișinău-Ungheni, în localitatea Sipoteni.

Potrivit poliției, un autoturism condus de o șoferiță de 56 de ani a fost lovit în partea laterală de către un alt automobil. Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că ciocnirea s-a produs după ce șoferița ar fi virat la stânga fără a se asigura. Astfel, mașina femeii a fost lovită în lateral și a ajuns în canalul de scurgere de la marginea drumului.

În momentul impactului, un băiat minor, care se afla în mașină s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la spital. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!