/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Locomotiva unui tren marfar a luat foc. Au intervenit două echipaje de pompieri

11 august 2020, ora 11:05

Un tren marfar a fost cuprins de flăcări în timp ce se îndrepta spre localitatea Bălțați, din raionul Ialoveni. Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins trei vagoane încărcate cu pietriș și nisip.

Două echipaje ale salvatorilor au intervenit la fața locului. După 20 de minute, incendiul a fost localizat. Flăcările au mistuit secțiunea motorului locomotivei. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Cauza incendiului urmează să fie investigată de către oamenii legii.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au reușit să lichideze incendiul în aproximativ 20 de minute. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Potrivit IGSU, flăcările au distrus secțiunea motorului a locomotivei.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 77 situații de risc.

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram