Un tren marfar a fost cuprins de flăcări în timp ce se îndrepta spre localitatea Bălțați, din raionul Ialoveni. Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins trei vagoane încărcate cu pietriș și nisip.

Două echipaje ale salvatorilor au intervenit la fața locului. După 20 de minute, incendiul a fost localizat. Flăcările au mistuit secțiunea motorului locomotivei. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Cauza incendiului urmează să fie investigată de către oamenii legii.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au reușit să lichideze incendiul în aproximativ 20 de minute. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Potrivit IGSU, flăcările au distrus secțiunea motorului a locomotivei.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 77 situații de risc.

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: FB/Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!