Obuze, proiectile și tuburi, ce ar fi din cel de-al Doilea Război Mondial, au fost descoperite, pe 11 august, într-un parc din Vadul lui Vodă.

Polițiștii au fost alertați de către un bărbat care a spus că a depistat mai multe obiecte asemănătoare cu obuze, în timp ce se afla în parcul Nistrean din orașul Vadul lui Vodă, în apropierea traseului Vadul lui Vodă – satul Bălăbănești, raionul Criuleni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au încercuit zona. În parc au fost depistate circa 29 de obuze /proiectile și tuburi goale pentru proiectile, care se presupun că ar fi de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Toate obiectele depistate urmează a fi ridicate de către geniștii din cadrul Ministerului Apărării. Circumstanțele urmează a fi stabilite.

Foto: Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!