Conform unei hotărâri judecătorești, un ecran tactil instalat permanent într-un automobil este considerat, de asemenea, un dispozitiv electronic dacă poate fi utilizat pentru a ajusta intervalul de funcționare a ștergătoarelor de parbriz, de exemplu!

O decizie bizară a unei instanțe din Germania ar putea avea consecințe de anvergură asupra utilizării ecranelor tactile în mașini!

Curtea regională superioară (OLG) din Karlsruhe a confirmat/menţinut printr-o hotărâre definitivă o interdicție de conducere pentru un posesor de Tesla, valabilă timp de o lună, deoarece a ieşit în drum public pe timp de ploaie şi a dorit să ajusteze intervalul ștergătorului de parbriz de pe ecranul central! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!