/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mai mulți locuitori ai Capitalei rămân fără apă. Graficul sistărilor și adresele

11 august 2020, ora 09:35

Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne marți, 11 august, fără apă la robinet. Livrarea apei va fi sistată în legătură cu executarea lucrărilor la rețele. Responsabilii de la „Apă-Canal” îndeamnă consumatorii să-și facă rezerve de apă pentru perioada cât se vor efectua lucrările.

Potrivit S.A. „Apă-Canal Chișinău”, vor rămâne fără apă locuitorii de pe străzile: Gheorghe Asachi și Mihai Lomonosov. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 19.00.

De asemenea, vor rămâne fără apă locuitorii de pe străzile: Titulescu, Zelinski, Sarmizegetusa, Cuza-Vodă, Belgrad, Pictor Ion Jumate, Poamei, Botanica Veche, Cernăuți, Pompierilor și Burebista. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 21.00.

Totodată, fără apă vor rămâne și locuitorii de pe străzile: Romană, Grădinarilor, Alexandri și Pușkin. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 16.00.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații suplimentare, consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram