Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne marți, 11 august, fără apă la robinet. Livrarea apei va fi sistată în legătură cu executarea lucrărilor la rețele. Responsabilii de la „Apă-Canal” îndeamnă consumatorii să-și facă rezerve de apă pentru perioada cât se vor efectua lucrările.

Potrivit S.A. „Apă-Canal Chișinău”, vor rămâne fără apă locuitorii de pe străzile: Gheorghe Asachi și Mihai Lomonosov. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 19.00.

De asemenea, vor rămâne fără apă locuitorii de pe străzile: Titulescu, Zelinski, Sarmizegetusa, Cuza-Vodă, Belgrad, Pictor Ion Jumate, Poamei, Botanica Veche, Cernăuți, Pompierilor și Burebista. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 21.00.

Totodată, fără apă vor rămâne și locuitorii de pe străzile: Romană, Grădinarilor, Alexandri și Pușkin. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 16.00.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații suplimentare, consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!