/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primăria Chișinău caută voluntari pentru numărarea câinilor fără stăpân din Capitală

missing
11 august 2020, ora 10:04

Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare din cadrul primăriei Chișinău anunță că a început înregistrarea voluntarilor care să participe la numărarea câinilor fără stăpân din or. Chișinău.

Potrivit anunțului, procesul de numărare se va desfășura în perioada 13-15 august în Chişinău cu scopul de a avea o informație de bază pentru a putea planifica mai eficient resursele și strategiile necesare întru soluționarea acestui aspect. De asemenea, pentru a vedea situația în dinamică – dacă a scăzut sau a crescut numărul câinilor fără stăpân.

Direcția anunță că numărarea se va efectua prin intermediul unei aplicații mobile. „Persoana participantă își alege un sector în care dorește să efectueze numărarea, în timpul numărării fotografiază fiecare câine pe care îl observă, introduce datele necesare în baza de date (junior/adult, sterilizat/ nesterilizat, mascul/femelă ș.a.). După aceasta, datele vor fi prelucrate prin anumiți algoritmi statistici și se va obține numărul”, se mai spune în anunț.

Pe parcursul unei zile (2 ore), participantul va putea efectua numărarea în cadrul unui sector, respectiv – pe parcursul a trei zile poate participa în trei sectoare.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înregistra?

– Accesați linkul – https://clck.ru/QAJFn
– Selectați un sector de culoare verde pe teritoriul căruia veți dori să faceți numărarea – IMPORTANT – anume de culoare verde!
– După ce apare codul acestui sector îl alegeți în lista care va apărea mai jos, pe același link.

Responsabilii subliniază că este necesar să introduceți corect datele despre adresa email, căci anume acolo va veni informația despre aplicație, login-ul și parola fiecărui participant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram