Direcția Locativ-Comunală şi Amenajare din cadrul primăriei Chișinău anunță că a început înregistrarea voluntarilor care să participe la numărarea câinilor fără stăpân din or. Chișinău.

Potrivit anunțului, procesul de numărare se va desfășura în perioada 13-15 august în Chişinău cu scopul de a avea o informație de bază pentru a putea planifica mai eficient resursele și strategiile necesare întru soluționarea acestui aspect. De asemenea, pentru a vedea situația în dinamică – dacă a scăzut sau a crescut numărul câinilor fără stăpân.

Direcția anunță că numărarea se va efectua prin intermediul unei aplicații mobile. „Persoana participantă își alege un sector în care dorește să efectueze numărarea, în timpul numărării fotografiază fiecare câine pe care îl observă, introduce datele necesare în baza de date (junior/adult, sterilizat/ nesterilizat, mascul/femelă ș.a.). După aceasta, datele vor fi prelucrate prin anumiți algoritmi statistici și se va obține numărul”, se mai spune în anunț.

Pe parcursul unei zile (2 ore), participantul va putea efectua numărarea în cadrul unui sector, respectiv – pe parcursul a trei zile poate participa în trei sectoare.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înregistra?

– Accesați linkul – https://clck.ru/QAJFn
– Selectați un sector de culoare verde pe teritoriul căruia veți dori să faceți numărarea – IMPORTANT – anume de culoare verde!
– După ce apare codul acestui sector îl alegeți în lista care va apărea mai jos, pe același link.

Responsabilii subliniază că este necesar să introduceți corect datele despre adresa email, căci anume acolo va veni informația despre aplicație, login-ul și parola fiecărui participant.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!