Turneul Euro Beach Soccer League de la Chișinău - anulat din cauza pandemiei de Covid-19

11 august 2020, ora 08:17

Federația Internațională de Fotbal pe Plajă în comun cu Federația Moldovenească de Fotbal au decis să reprogrameze organizarea Euro Beach Soccer League, programată inițial pentru perioada 19-23 august curent, la Chișinău. Decizia vine ca urmare a situației epidemiologice din Republica Moldova, cauzată de infecția COVID-19.

Republica Moldova a obținut dreptul de a organiza prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă, după pauza cauzată de coronavirus. Turneul Euro Beach Soccer League, Divizia B, a fost programat să se desfășoare pe noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău (parcul La Izvor), cu participarea a 16 selecționate. Turneul, însă, a fost anulat din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova.

În context, FMF și-a asumat responsabilitatea de a organiza turneul Euro Beach Soccer League în vara anului 2021, în cazul în care Federația Internațională de Fotbal pe Plajă ne va oferi această oportunitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram