Federația Internațională de Fotbal pe Plajă în comun cu Federația Moldovenească de Fotbal au decis să reprogrameze organizarea Euro Beach Soccer League, programată inițial pentru perioada 19-23 august curent, la Chișinău. Decizia vine ca urmare a situației epidemiologice din Republica Moldova, cauzată de infecția COVID-19.

Republica Moldova a obținut dreptul de a organiza prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă, după pauza cauzată de coronavirus. Turneul Euro Beach Soccer League, Divizia B, a fost programat să se desfășoare pe noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău (parcul La Izvor), cu participarea a 16 selecționate. Turneul, însă, a fost anulat din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova.

În context, FMF și-a asumat responsabilitatea de a organiza turneul Euro Beach Soccer League în vara anului 2021, în cazul în care Federația Internațională de Fotbal pe Plajă ne va oferi această oportunitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!