/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Urmaşul modelului Toyota GT 86 a apărut la teste pe drumurile publice

missing
11 august 2020, ora 09:17

Toyota lucrează activ la noua generaţie a coupeului GT 86 (model cunoscut sub numele de Toyota 86 pe alte pieţe). Un prototip de teste a fost surprins pentru prima dată pe un drum public, astfel încât avem ocazia să ne tragem câteva concluzii cu privire la cum va arăta noutatea.

Judecând după scurtul filmuleţ, noul automobil ne duce cu gândul la show car-ul GRMN Toyota GT 86 Sports FR Concept Platinum din 2013. Ambele au cam aceleaşi proporţii, bare de protecţie asemănătoare şi console scurte în care osiile sunt împinse la maxim spre extremitățile maşinii.

Noul Toyota GT 86 (s-ar putea numi mai nou GR 86) ar putea păstra platforma pe care este construit modelul încă actual, deşi există surse neoficiale care spun despre transferul pe arhitectura modulară TNGA. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram