Toyota lucrează activ la noua generaţie a coupeului GT 86 (model cunoscut sub numele de Toyota 86 pe alte pieţe). Un prototip de teste a fost surprins pentru prima dată pe un drum public, astfel încât avem ocazia să ne tragem câteva concluzii cu privire la cum va arăta noutatea.

Judecând după scurtul filmuleţ, noul automobil ne duce cu gândul la show car-ul GRMN Toyota GT 86 Sports FR Concept Platinum din 2013. Ambele au cam aceleaşi proporţii, bare de protecţie asemănătoare şi console scurte în care osiile sunt împinse la maxim spre extremitățile maşinii.

Noul Toyota GT 86 (s-ar putea numi mai nou GR 86) ar putea păstra platforma pe care este construit modelul încă actual, deşi există surse neoficiale care spun despre transferul pe arhitectura modulară TNGA. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!