/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ „Nu vreau sânge și violență.” Un nou mesaj al Svetlanei Tikhanovskaya, făcut public

missing
11 august 2020, ora 13:34

Lidera opoziției din Belarus, Svetlana Tikhanovskaya, a înregistrat un mesaj video în care a cerut susținătorilor să oprească protestele din mai multe orașe din țară.

„Eu, Svetlana Tikhanovskaya, vă mulțumesc că ați participat la alegerile prezidențiale. Poporul Bielorusiei și-a făcut alegerea. Cu recunoștință și căldură, fac apel la toți cetățenii care m-au susținut în tot acest timp. Belaruși! Vă chem la prudență și la respectarea legii. Nu vreau sânge și violență. Vă rog să nu vă confruntați cu poliția, să nu veniți în piață, pentru a nu vă pune viața în pericol. Aveți grijă de voi și de cei dragi ”, a spus Tikhanovskaya.

Potrivit meduza.io nu se știe când a fost înregistrat acest mesaj. Tikhanovskaya a citit textul de pe foaie și nu a privit în cameră.

Утром 11 августа стало известно, что Тихановская покинула Белоруссию и находится в Литве. В ее штабе заявили, что кандидат в президенты сделала это не по собственной воле, а под давлением властей в обмен на освобождение начальника ее штаба Марии Мороз.

În dimineața zilei de 11 august, Tikhanovskaya a părăsit Belarusul și se află, la moment, în Lituania. Oamenii din campania sa susțin că aceasta nu a părăsit țara din proprie voință, ci sub presiunea autorităților în schimbul eliberării șefului său de camapanie Maria Moroz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram