Un tânăr de 24 de ani din Chișinău a fost reținut de polițiști pentru 30 de zile, după ce și-a rănit prietena cu un cuțit. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat acum o săptămână. Tânărul a mers în vizită la prietena sa, între ei s-a iscat o ceartă, iar acesta ar fi luat un cuțit și i-a provocat mai multe răni în jurul feței. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii. Acesta și-a recunoscut vinovăția afirmând că motivul conflictului a fost gelozia. El a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor și riscă până la 10 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!