A furat mai multe instrumente electrice din apartamentul în care a făcut reparație, iar acum riscă până la 4 ani de închisoare. Un tânăr de 27 de ani, originar din Ungheni, a fost reținut de oamenii legii.

Potrivit Poliției, suspectul, împreună cu alți muncitori, au efectuat lucrări de reparație într-un apartament din sectorul Buiucani al Capitalei. După finisarea lucrărilor, tânărul a profitat că nu se afla nimeni în locuință și a furat mai multe instrumente electrice pe care le-a folosit în construcție. Suma prejudiciilor se ridică la 28 000 lei.

Tânărul a fost reținut în localitatea sa de baștină. În urma audierilor, acesta și-a recunoscut vina. Totodată, oamenii legii au găsit instrumentele sustrase la el acasă.

În prezent, suspectul este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau închisoare de până la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!