/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Air Moldova” îi răspunde deputatei Galina Sajin, care a acuzat compania că nu returnează pasagerilor costul biletelor

missing
12 august 2020, ora 22:41

Comania „Air Moldova” reacționează la declarațiile deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Galina Sajin care a acuzat operatorul avia că nu returnează pasagerilor, ale căror curse au fost anulate, costul biletelor. Reprezentanții companiei aeriene critică deputata, spunând că în locul acuzațiilor aduse în spațiul public ar fi mai bine ca aleasa poporului să propună soluții pentru redresarea domeniului avia.

Pandemia COVID-19 a generat cea mai severă criză în industria aeronautică din momentul formării acesteia. Pierderile înregistrate de aviația civilă sunt cele mai mari de la începutul creării domeniului aeronautic. În aceste condiții de criză economică totală, absolut toate companiile aeriene au înregistrat pierderi masive, iar o bună parte dintr-acestea au fost nevoite să-și declare falimentul. Compania națională Air Moldova, timp de 6 luni, depune toate eforturile pentru a face față acestei crize fără precedent.

„Air Moldova” a fost lăsată pe cont propriu să facă față sutelor de zboruri anulate și creșterii îndatorării față de mii de pasageri. Air Moldova se află în această situație nu din cauza unei gestionări proaste, ci drept urmare a închiderii frontierelor și impunerii restricțiilor de călătorie pe întregul glob.

Consideram cel puțin incorect, ca un Deputat din Parlamentul Republicii Moldova, să-și permită să facă deschis promovarea unei companii străine, menționând denumirea acesteia, în cadrul unei conferințe de presă. Corect ar fi să vină cu un proiect de lege în legislativ pentru susținerea sectorului economic în această perioadă dificilă pentru toată lumea”, se spune într-un comunicat emis de companie.

Amintim că astăzi, într-o conferință de presă, deputata Galina Sajin a acuzat două companii aeriene că nu returnează pasagerilor, ale căror curse au fost anulate, costul biletelor. Aleasa poporului a spus că va pregăti o acțiune colectivă în instanța de judecată din numele cetățenilor pentru recuperarea banilor și obținerea despăgubirilor.

/VIDEO/ O deputată PAS acuză două companii aeriene naționale că nu returnează pasagerilor costul biletelor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram