Luxul modern atinge nivelul următor în interiorul noului Mercedes-Benz S-Class. Producătorul continuă să dezvăluie detalii despre automobil, pe etape, până la premiera sa din septembrie. De această dată ni se descriu majoritatea caracteristicilor disponibile pentru asigurarea unui confort maxim tuturor ocupanţilor.

Designerii au creat o ambianță plăcută, cu un caracter de lounge marcat de eleganță, calitate înaltă și luminozitate. Tabloul de bord cu noua sa arhitectură, designul modern al suprafeței și dispunerea ergonomică a afișajului este un punct culminant special.

Dar aspectul feel-good merge chiar mai adânc: cu o calitate ridicată a deplasărilor și niveluri scăzute de zgomot, precum și o gamă largă de programe ENERGIZING COMFORT, noul S-Class promite să aibă grijă de bunăstarea pasagerilor săi. De asemenea, acestea rămân în formă datorită sistemului eficient de filtrare a aerului, care semnalează capacitatea sa nou dobândită cu noul nume ENERGIZING AIR CONTROL. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!