/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Și scuarul de pe strada Vasile Dokuceaev este renovat. Lucrările au început astăzi

missing
12 august 2020, ora 16:57

Primăria municipiului Chișinău anunță că astăzi au început lucrările de reabilitare a scuarului de pe strada V. Dokuceaev, cartierul Telecentru, care vor dura circa 2 luni.

Proiectul prevede amenajarea cu pavaj a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului public stradal, cu instalarea corpurilor de iluminat de tip led, renovarea scărilor până la intrarea în clădirea Centrului Medicilor de Familie nr. 7 și înlocuirea mobilierului urban.

Reabilitarea zonei de recreere prevede, de asemenea, instalarea unui sistem modern de irigare, care va funcționa automat. Totodată, pe întreg perimetrul scuarului vor fi amenajate 30 de locuri de parcare, prevăzute pentru vizitatorii instituției medicale. Pentru securitatea obiectivului, municipalitate va instala și sistem de supraveghere video.

Costul total al proiectului este de 2,3 milioane lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram