Executivul a aprobat în cadrul ședinței de astăzi alocarea mijloacelor financiare în sumă de 3,2515 milioane lei din Fondul de intervenție al Guvernului pentru lichidarea consecințelor unor situații excepționale, precum incendiu și ploi torențiale ce au avut loc pe teritoriul Republicii Moldova în perioada mai-iulie anul curent.

Potrivit Vicepremierului Serghei Pușcuța, mijloacele financiare vor fi alocate la 7 autorități publice pentru lichidarea consecințelor incendiului produs la 13 iulie 2020 în clădirea Inspectoratului de poliție Rezina, restabilirea drumurilor locale afectate de ploi torențiale, precum și acordarea despăgubirilor proprietarilor gospodăriilor individuale pentru restabilirea acoperișurilor.

Menționăm că, volumul Fondului de intervenție aprobat pentru anul 2020 constituie 490 milioane lei, din care au fost repartizate până în prezent 42,4 milioane lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!