/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/LIVE VIDEO/ Ședința Guvernului din 12 august. Lista proiectelor aprobate

12 august 2020, ora 14:58

Miercuri, 12 august, are loc o nouă ședință de Guvern prezidată de premierul Ion Chicu. Cabinetul de miniștri urmează să examineze 26 de subiecte incluse pe ordinea de zi.

Lista subiectelor incluse pe ordinea de zi:

Cu privire la cadre

2 Proiectul cu privire la organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Dezvoltare a Programelor și Activității de Tineret, aprobat.

3 Regulamentul cu privire la achizițiile publice folosind procedura de negociere, aprobat.

4 Proiectul cu privire la modificarea Hotărârii Guvernului nr. 986/2018 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de ținere a Registrului de stat al achizițiilor publice format de Sistemul informațional automatizat „Registrul de stat al achizițiilor publice”, susținut de Cabinetul de miniștri.

5 Proiectul cu privire la aprobarea Conceptului Sistemului informațional de management în educație, aprobat.

Proiectul lege pentru modificarea unor acte normative, aprobat.

7 Proiectul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului-cadru de împrumut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru realizarea proiectului „Răspuns de urgență la COVID-19 şi suport pentru întreprinderi, aprobat. Detalii aici.

8 Proiectul pentru punerea în aplicare a Legii muzeelor nr. 262/2017, aprobat.

9 Proiectul pentru inițierea negocierilor asupra Acordului cu privire la cooperarea statelor-membre ale Comunității Statelor Independente privind prevenirea și răspunsul la situații excepționale în domeniul sănătății publice cu caracter sanitar-epidemiologic, aprobat.

10 Proiectul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Instrumentului pentru modificarea Constituției Organizației Internaționale a Muncii, adoptat la 24 iunie 1986, aprobat.

11 Proiectul pentru aprobarea semnării Memorandumului privind cooperarea în domeniul securității sociale dintre Casa Națională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova și Administrația Cehă de Securitate Socială din Republica Cehă, aprobat.

12 Pentru modificarea Regulamentului cu privire la modul de îndeplinire a serviciului militar în Forţele Armate, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 941/2006 , aprobat.

13 Proiectul cu privire la schimbul unor terenuri, aprobat.

14 Proiectul cu privire la efectuarea vânătorii în sezonul de vânătoare 2020-2021, aprobat.

15  Proiectul cu privire la inițierea negocierilor și aprobarea semnării Amendamentului nr. II la Acordul dintre Ministerul Mediului al Republicii Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, aprobat.

16 Cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea articolului 8 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, aprobat.

17 Cu privire la aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 163/2010 privind autorizarea executării lucrărilor de construcție, aprobat.

18 Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege privind importul unor autovehicule, aprobat.

19 Privind aprobarea Avizului asupra proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 246/2017 cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, aprobat.

20 Cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea art. V din Legea nr. 273/2018 pentru modificarea unor acte legislative, aprobat.

21 Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii ocrotirii sănătății nr. 411/1995, aprobat.

22 Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege cu privire la modificarea și completarea Legii nr. 243/2004 privind asigurarea subvenționată a riscurilor de producție în agricultură, aprobat.

23 Privind repartizarea unor alocații aprobate prin Legea bugetului de stat pentru anul 2020 nr.172/2019, aprobat.

24 Cu privire la alocarea mijloacelor financiare, aprobat.

25 Cu privire la alocarea mijloacelor financiare, aprobat.

26 Cu privire la modificarea Hotărârii Guvernului nr. 462/2020 cu privire la transmiterea unor bunuri imobile și modificarea unor hotărâri de Guvern, aprobat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram