/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mai multe paturi la Centrul COVID-19 de la Moldexpo. Dumbărveanu: „Numărul persoanelor internate, în creștere”

12 august 2020, ora 14:19

Numărul persoanelor internate la Centrul COVID-19 de la Moldexpo, unde are loc trierea pacienților, este în creștere. Doar în ultimele 24 de ore au fost internate 128 persoane cu suspecție la noul coronavirus.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, anunță că a fost majorat numărul paturilor pentru pacienții suspecți. Astfel, zona verde a fost extinsă cu 50 paturi.

„Totodată, vom suplimenta și numărul lucrătorilor medicali, care vor fi detașați din cadrul instituțiilor medico-sanitare municipale. La moment activează 98 de lucrători medicali, repartizați pe ture”, a menționat ministra.

Începând cu 10 aprilie, când a fost inițiată activitatea Centrului Covid 19, aici au fost internați peste 7600 de pacienți

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram