/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noul BMW 545e xDrive Sedan dezvoltă aproape 400 CP, consumă sub trei litri de benzină şi poate rula şi pe electricitate

missing
12 august 2020, ora 09:10

Cu un plan de dezvoltare durabilă pe 10 ani, BMW Group îşi subliniază angajamentul faţă de acordul de mediu de la Paris, principalul obiectiv fiind extinderea mobilităţii electrice. Peste 500.000 de automobile electrificate au fost vândute până la finalul anului 2019, iar acest volum este foarte probabil să depăşească un milion de maşini până la sfârşitul anului 2021.

BMW Seria 5 are o contribuţie importantă la atingerea obiectivelor trecute şi viitoare. Cu aproape 50.000 de unităţi, modelele BMW Seria 5 plug-in hybrid au fost cele mai de succes modele electrificate din portofoliul global al BMW Group în 2019.

Din noiembrie 2020, odată cu creşterea de la două la cinci a numărului de modele care dispun de propulsia plug-in hybrid inovatoare, noul BMW Seria 5 facelift oferă cea mai mare gamă de versiuni PHEV în cadrul unei serii de modele BMW Group. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă modelul dat în Moldova, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram