Cu un plan de dezvoltare durabilă pe 10 ani, BMW Group îşi subliniază angajamentul faţă de acordul de mediu de la Paris, principalul obiectiv fiind extinderea mobilităţii electrice. Peste 500.000 de automobile electrificate au fost vândute până la finalul anului 2019, iar acest volum este foarte probabil să depăşească un milion de maşini până la sfârşitul anului 2021.

BMW Seria 5 are o contribuţie importantă la atingerea obiectivelor trecute şi viitoare. Cu aproape 50.000 de unităţi, modelele BMW Seria 5 plug-in hybrid au fost cele mai de succes modele electrificate din portofoliul global al BMW Group în 2019.

Din noiembrie 2020, odată cu creşterea de la două la cinci a numărului de modele care dispun de propulsia plug-in hybrid inovatoare, noul BMW Seria 5 facelift oferă cea mai mare gamă de versiuni PHEV în cadrul unei serii de modele BMW Group. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă modelul dat în Moldova, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!