Compania Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat acum câteva ore că în rezultatul unui test independent a autonomiei s-a reuşit parcurgerea unei distanţe totale de 517 mile (832 km!) cu un singur plin de energie al noului sedan Air.

Cifra a rezultat din testele FEV North America, Inc. în Auburn Hills, Michigan, aplicând procedura de testare multiciclu a EPA (SAE J1634 Oct 2012 Standard) cu factorul de ajustare standard. Rezultatele confirmă faptul că Lucid Air este cel mai autonom vehicul electric din lume, în curând de serie.

“Sunt încântat că Lucid Air a fost verificat independent de FEV pentru a realiza o autonomie estimată EPA de 517 mile, și că acest punct de reper în istoria dezvoltării electromobilelor a fost realizat în întregime prin intermediul tehnologiilor noastre in-house”, a declarat Peter Rawlinson, CEO și CTO al Lucid Motors. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!