/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noul Lucid Air se anunţă a fi cea mai autonomă maşină electrică pe baterii din lume

missing
12 august 2020, ora 10:47

Compania Lucid Motors, care încearcă să stabilească noi standarde pentru transportul durabil cu electromobilele sale avansate de lux, a anunțat acum câteva ore că în rezultatul unui test independent a autonomiei s-a reuşit parcurgerea unei distanţe totale de 517 mile (832 km!) cu un singur plin de energie al noului sedan Air.

Cifra a rezultat din testele FEV North America, Inc. în Auburn Hills, Michigan, aplicând procedura de testare multiciclu a EPA (SAE J1634 Oct 2012 Standard) cu factorul de ajustare standard. Rezultatele confirmă faptul că Lucid Air este cel mai autonom vehicul electric din lume, în curând de serie.

“Sunt încântat că Lucid Air a fost verificat independent de FEV pentru a realiza o autonomie estimată EPA de 517 mile, și că acest punct de reper în istoria dezvoltării electromobilelor a fost realizat în întregime prin intermediul tehnologiilor noastre in-house”, a declarat Peter Rawlinson, CEO și CTO al Lucid Motors. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram