Tesla a ratat un contract de milioane pentru că încă tot nu se poate decide când va lansa odată în serie noul Semi? Până se va întâmpla asta, iată că rivalul Nikola a ajuns în gura presei, dar şi mai valoros pe piaţă, după ce a primit o comandă impresionantă de camioane electrice!

Fondată în 2014, compania americană Nikola Corporation este încă percepută de mulți ca un oarecare startup fără o fundație solidă sau chiar un balon de săpun. Există motive pentru acest lucru, deoarece până în prezent nu a început producția de camioane electrice promise de mult timp, deşi s-au asociat de curând cu cei de la IVECO.

Dar acum a primit cea mai mare comandă unică în industria deșeurilor: Republic Services, al doilea cel mai mare furnizor de servicii de colectare, reciclare și prelucrare a deșeurilor solide din Statele Unite, intenționează să achiziționeze tocmai un număr mare de vehicule de la Nikola. Află câte, dar şi mai multe detalii interesante, din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!