/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Valoarea pe piaţă a Nikola a depăşit-o pe cea a Nissan după o comandă mare de camioane electrice

missing
12 august 2020, ora 13:11

Tesla a ratat un contract de milioane pentru că încă tot nu se poate decide când va lansa odată în serie noul Semi? Până se va întâmpla asta, iată că rivalul Nikola a ajuns în gura presei, dar şi mai valoros pe piaţă, după ce a primit o comandă impresionantă de camioane electrice!

Fondată în 2014, compania americană Nikola Corporation este încă percepută de mulți ca un oarecare startup fără o fundație solidă sau chiar un balon de săpun. Există motive pentru acest lucru, deoarece până în prezent nu a început producția de camioane electrice promise de mult timp, deşi s-au asociat de curând cu cei de la IVECO.

Dar acum a primit cea mai mare comandă unică în industria deșeurilor: Republic Services, al doilea cel mai mare furnizor de servicii de colectare, reciclare și prelucrare a deșeurilor solide din Statele Unite, intenționează să achiziționeze tocmai un număr mare de vehicule de la Nikola. Află câte, dar şi mai multe detalii interesante, din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram