Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Continuăm cu al cincilea reper – 1000 MB – prima mașină produsă în masă şi originară din Republica Cehă, cu un design de pionierat, caroserie autoportantă și motor ușor sub capacul portbagajului!

În plus, pentru acest automobil, Skoda a construit o linie de producție complet nouă și modernă la uzina principală din Mlada Boleslav. Cu o unitate de propulsie compactă în partea din spate a caroseriei sale autoportante, eleganta mașină cu patru portiere a fost unul dintre cele mai avansate vehicule din clasa de 1.0 litri din 1960. Află mai multe detalii interesante despre model pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!