Artistul canadian The Weeknd, care în ultimele luni a donat mai mulţi bani pentru zonele afectate de epidemia de coronavirus, pentru organizaţii şi mişcarea Black Lives Matter, a oferit 300.000 de dolari către Global Aid pentru Liban, sumă care va ajuta victimele exploziilor catastrofale din Beirut, scrie Variety și news.ro.

Acest anunţ a fost făcut pe reţelele de socializare de managerul său Wassim “Sal” Slaiby a cărei soţie, Rima Fakih a iniţiat o campanie de strângere de fonduri. În aceeaşi postare, managerul a mulţumit Live Nation pentru donaţia de 50.000 de dolari.

Slaiby şi Fakih (fostă Miss SUA) s-au născut în Liban. El a emigrat în Canada în adolescenţă iar ea în SUA în copilărie. La începutul acestei săptămâni, cuplul a donat 50.000 de dolari unui fond caritabil.

Exploziile de la Beirut au provocat moartea a 200 de persoane şi au distrus zona centrală a oraşului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!