/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Belarus - 700 de persoane au fost arestate în a patra zi de proteste post-electorale

13 august 2020, ora 15:46

Ministerul de Interne din Belarus a anunţat joi că a reţinut alte 700 de persoane în a patra zi a manifestaţiilor post-electorale violent reprimate, bilanţul arestărilor fiind de cel puţin 6.700, scrie AFP și news.ro.

“Tulburările din ţară şi-au pierdut caracterul masiv”, a precizat serviciul de presă al ministerului pe contul Telegram, “dar nivelul de agresivitate cu privire la forţele de ordine rămâne ridicat”.

El a afirmat că 103 poliţişti au fost răniţi de duminică, dintre care 28 sunt internaţi.

Ministerul nu a făcut precizări în privinţa bilanţului manifestanţilor, împotriva cărora forţele de ordine au tras cu gloanţe de cauciuc, au folosit bastoane şi grenade fără reţinere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram