Un portbagaj foarte mare şi versatil într-o maşină sport de înaltă performanţă? Ceea ce acum pare doar o întrebare retorică va deveni în curând o ofertă concretă.

Cu câteva săptămâni înainte de premiera mondială a noului BMW M3 Sedan, există semne tot mai clare ale unei diversităţi de modele fără precedent în gama de automobile BMW M din segmentul median premium. Împreună cu noul BMW M4 Coupe, noul BMW M3 Sedan îşi va marca premiera mondială în septembrie 2020.

De asemenea, nu mai este niciun secret că noua ediţie BMW M4 Cabriolet va urma anul viitor. Alături de aceste modele noi, încă un automobil de înaltă performanţă va începe testele înainte de intrarea în producție. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!