/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

BMW a făcut anunţul oficial! Se întâmplă exact după 20 de ani de la prezentarea “conceptului”

missing
13 august 2020, ora 08:35

Un portbagaj foarte mare şi versatil într-o maşină sport de înaltă performanţă? Ceea ce acum pare doar o întrebare retorică va deveni în curând o ofertă concretă.

Cu câteva săptămâni înainte de premiera mondială a noului BMW M3 Sedan, există semne tot mai clare ale unei diversităţi de modele fără precedent în gama de automobile BMW M din segmentul median premium. Împreună cu noul BMW M4 Coupe, noul BMW M3 Sedan îşi va marca premiera mondială în septembrie 2020.

De asemenea, nu mai este niciun secret că noua ediţie BMW M4 Cabriolet va urma anul viitor. Alături de aceste modele noi, încă un automobil de înaltă performanţă va începe testele înainte de intrarea în producție. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram