/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Cum arată calendarul de lansare iPhone 12, noua gamă iPad și Apple Watch, modificat sub contextul pandemiei COVID-19

missing
13 august 2020, ora 22:17

Dezvăluit dintr-o sursă de încredere, calendarul de lansare stabilit de Apple pentru noua serie iPhone arată substanțial diferit decât cel folosit anul trecut, iPhone 12 urmând să fie dezvăluit abia în luna octombrie. În schimb, pentru luna septembrie sunt programate doar lansările Apple Watch și iPad, evenimentul urmând să fie organizat exclusiv online și dublat cu comunicate de presă, transmite go4it.ro.

Pandemia COVID-19 a reușit să arunce în incertitudine întreaga industrie smartphone, numeroase produse având lansările decalate, sau anulate cu totul. Chiar și pentru brandurile de top, perturbațiile apărute pe lanțul de aprovizionare și oprirea activității de producție în multe dintre fabricile contractate au făcut improbabilă respectarea calendarului de lansări stabilit cu multe luni înainte. Potrivit informațiilor scăpate pe Twitter de Jon Proser, o sursă cu istoric solid în materie de zvonuri, Apple nu va reuși să respecte decât parțial calendarul de lansări așteptat de fani.

Lansare iPhone 12 în luna octombrie

Astfel, evenimentul de lansare iPhone 12 va fi ținut anul acesta pe 12 octombrie, aproape o lună mai târziu decât era planificat. Campania de precomandă va începe din cursul aceleiași săptămâni, primele exemplare iPhone 12 ajungând la utilizatori în săptămâna următoare. În schimb, pentru modelul iPhone 12 Pro lansarea va fi doar una ”pe hârtie”, precomenzile începând abia din luna noiembrie, la o dată rămasă deocamdată neprecizată. Rămâne de văzut ce stocuri vor fi efectiv disponibile, însă livrările pentru modelul Pro nu ar trebui să întârzie mai mult decât luna noiembrie.

Mai puțin presat să asigure stocuri consistente de produse, Apple va încerca totuși să păstreze o aparență de normalitate lansând noua gamă iPad în a doua săptămână din septembrie. Însă nu cu un eveniment fastuos, ci trimițând comunicate de presă, după exemplul folosit deja pentru lansarea gamei iPhone SE (2020). Acest prim val de lansări va cuprinde și noua gamă Apple Watch.

Fiind vorba de simple zvonuri, datele precizate nu trebuie luate ca și bătute în cuie, rămânând timp suficient pentru schimbări de ultim moment din partea Apple.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram