Primăria municipiului Chișinău anunță că au început lucrările de reabilitare în Parcul de pe strada Miron Costin din sectorul Rîșcani. Se preconizează ca lucrările să fie finalizate la toamnă.

Potrivit primarului, în prezent este demontat pavajul vechi pe o porţiune din aleea centrală, urmând ca acolo să fie pus unul nou. „Pentru a nu face totul, după care să ne întoarcem peste un an cu noi reparații, modernizăm în ansamblu parcul”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, edilul a precizat că pe aleile secundare ale Complexului Comemorativ „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, vor fi reabilitate bordurile şi pavajul pe porţiunile, unde acestea sunt deteriorate, în unele locuri va fi reamenajat pavajul scos din zona centrală a parcului.

Reparat va fi și havuzul, iar în parc va fi instalat un sistem automatizat de irigare, dar şi iluminat public modernizat.

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!