/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Au început lucrările de reabilitare a parcului Afgan

13 august 2020, ora 10:14

Primăria municipiului Chișinău anunță că au început lucrările de reabilitare în Parcul de pe strada Miron Costin din sectorul Rîșcani. Se preconizează ca lucrările să fie finalizate la toamnă.

Potrivit primarului, în prezent este demontat pavajul vechi pe o porţiune din aleea centrală, urmând ca acolo să fie pus unul nou. „Pentru a nu face totul, după care să ne întoarcem peste un an cu noi reparații, modernizăm în ansamblu parcul”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, edilul a precizat că pe aleile secundare ale Complexului Comemorativ „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, vor fi reabilitate bordurile şi pavajul pe porţiunile, unde acestea sunt deteriorate, în unele locuri va fi reamenajat pavajul scos din zona centrală a parcului.

Reparat va fi și havuzul, iar în parc va fi instalat un sistem automatizat de irigare, dar şi iluminat public modernizat.

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Facebook/Ion Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram